MENÜ
 • Norbi: hit nélkül minden hiába

  Döbbenetes: szívműtétje előtt Schobert Norbinak mindössze tíz százalék esélyt adtak az orvosok az életben maradásra. A családapa nem tagadja, hogy rettegett a haláltól és félelmében Istenhez fordult.

  Norbi úgy érzi, hogy a műtét miatt olyan dolgokat tapasztalt meg, amit más esetben talán csak élete végén sikerül volna. Büszkén vállalja, hogy végső elkeseredésében Istenhez fordult. Szerinte hiába a sport, az ­egészsé­ges táplálkozás, a pénz és a siker, ha nincs mögötte hit.

  “Tíz százalék esélyem volt az életben maradásra, és sikerült – mesélte Norbi. – Úgy érzem, hogy az orvosok ­kitűnő munkája mellett az ­Istenbe vetett hitemnek köszönhetem a túlélést. A második életmentő operáció előtt már annyira gyengének éreztem magam, hogy egy olyan erőre volt szükségem, ami rajtam kívül áll. Az intenzíven fekve döbbentem rá, hiába a sport, az egészséges táplálkozás, minden pénzem és sikerem, ha nincs mögötte hit.”

  Életben maradása után pedig csak tovább nőtt a bizalma a Mindenható iránt.

  “Most sem mormolok semmilyen betanult igét, nem ragaszkodom tárgyakhoz. Egyszerűen csak úgy érzem, hogy amikor fohászkodom, kinyitom a lelkem a Jóisten felé. Félrevonulok, erdőbe, hegytetőre, ott, ahol az ég és a föld találkozik egymással. De az is előfordul, hogy egyszerűen behunyom a szemem az ágyban, ha nem vagyok jól. Nagyon őszinte lelki kapcsolat ez” – tárta fel Norbi, hogy mi lakozik a lelkében.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon