MENÜ
 • Norbi egy nyereményautóval lepte meg egyik rajongóját

  Schobert Norbi valamilyen módon mindig meglepi rajongóit. Így tett most is, 2013. november 11-től 2014. január 26-ig tartó nyereményjátékával, melynek fődíja egy VW Up! személygépkocsi volt.

  A Norbi Update, a Teletál Ételfutár és a Porsche Hungaria közös akciójában minden olyan személy részt vehetett, aki a Norbi Update webshopban vagy üzletben történő vásárlása vagy ételrendelése során előírt számú pontot/hologramos matricát gyűjtött, s ezt egy erre a célra készített pontgyűjtő füzetben leadta a Norbi Update üzletekben kihelyezett nyereményládába vagy a Teletál ételszállító futárnak. A játékban korlátlan számú pontgyűjtő füzettel lehetett részt venni.

  A sorsolás közjegyző előtt történt, a játék főnyereménye egy „move up!” felszereltségű, 75 LE-s Volkswagen Up! típusú személygépkocsi volt. A szerencsés nyertest még aznap értesítették telefonon; Vincze Anna egyetlen füzettel pályázott, ám ez is elegendő volt a győzelemhez. Mint kiderült, négy éve fogyasztja rendszeresen a Norbi Update termékeket.

  norbiauto

  „Nagyon boldog vagyok, ez életem legnagyobb nyereménye. Éppen dolgoztam, amikor megcsörrent a telefon és közölték a jó hírt, hogy én nyertem meg a Volkswagen Up!-ot. Sikoltoztam örömömben, a kollégáim el sem tudták képzelni, hogy mi történt. Ahogy letettem a kagylót, rögtön ünneplésbe kezdtünk. Még most sem hiszem el.
  Régóta fogyasztom a Norbi Update termékeket, amellett, hogy egészségesek, még finomak is. Ma láttam először a kocsit, egy igazi álomautó, egyszerűen gyönyörű. Végre személyesen találkozhattam Norbival is, nagy tisztelője vagyok és elismerem azt a megfeszített munkát, amit Rékával nap mint nap végeznek” – mondta boldogan a nyertes, Vincze Anna.

  „Tavaly novemberben hirdettük meg a játékot. A Magyarországon eladott Norbi Update termékekre terjesztettük ki, így bárki részt vehetett benne, aki az üzletben és a webáruházban vásárolt vagy ételt rendelt tőlünk. 27.646 szelvény érkezett, melyek közül a szerencsés nyertest közjegyző előtt sorsoltuk ki 2014. január 31-én. Örülök, hogy Annáé lett a főnyeremény, hiszen – mint ma megtudtam – jól ismeri a termékeinket, négy éve vásárolja már azokat. Jó egészséget és balesetmentes közlekedést kívánok neki” – mondta Norbi az autó átadásakor.

  Schobert Norbi és Rubint Réka mindig szereti meglepni rajongóit, így hamarosan egy újabb nyereményjáték veszi majd kezdetét!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon