MENÜ
 • Norbi a sportból nem enged

  Schobert Norbi nem szeretné, ha gyermekeiből felelőtlen, elkényeztetett gyerekek válnának, akik gyorséttermekben töltik a napjaikat. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektet a sportra, még ha szigorúnak is tűnik néha.

  „Való igaz, hogy Lara egy cseppet sem lelkesedik a futópadért. A tenisz a mindene, de Rékával úgy gondoltuk, hogy a megfelelő lelki és fizikai kondíciója érdekében futnia is kell. Azt mondtam neki, hogy csak akkor teniszezhet, ha fut is. Nem titok, hogy sírva kezdte az edzéseket, de mára elfogadta a helyzetet, és kiváló eredményeket produkál. Félórákat képes futni 10-11 kilométeres sebességgel” – mesélte büszkén az apuka.

   

  Norbi elismeri, hogy kemény kézzel neveli gyermekeit, és nem foglalkozik azzal, ha mások megszólják. Elveiből nem enged, szerinte ez a módszer hosszú távon kifizetődő.

   „Ebben a korban kell megalapoznunk a fizikai kondícióját, és a sport a szellemi fejlődésnek is az alappillére. Nem szeretném a gyerekeimet gyorsétteremben látni, és azt sem, ha Lara tizennégy évesen bedrogozva, terhesen állítana haza. Lehet a kemény nevelési módszerünk miatt kritizálni minket, nem érdekel. Számomra az a legfontosabb, hogy a gyerekeim ne mihaszna, újgazdag felnőttek legyenek.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon