MENÜ
 • Nőket akart megerőszakolni és megfőzni a pszichopata rendőr

  Egy őrült zsaru több tucat nőt tervezett megerőszakolni, meggyilkolni és megenni. A New York-i férfit letartóztatták, miután az FBI felfedezte az egyelőre ismeretlen társával folytatott online levelezését.

  Szerencsére még a tragédia bekövetkezése előtt sikerült az FBI-nak őrizetbe vennie azt a 28 éves exrendőrt, aki 100 nővel akart végezni különös kegyetlenséggel. A Radar Online információi szerint Gilberto Valle III azt tervezte, hogy először elrabolja a nőket, majd megerőszakolja és megkínozza őket. Miután ezt letudta, akkor került volna sor az asszonyok kivégzésére, majd megfőzésükre, sütésükre és tálalásukra.

  Valle-t levelezése buktatta le, amelyre a nyomozóhatóság figyelt fel. A férfi egy eddig ismeretlen partnerrel tervezte meg a gyilkosságokat, és meglepő részletességgel írt az ötleteiről társának. Az exrendőr leveleiben elmondta: lassú tűzön sütögetné a nőket, hogy minél tovább szenvedjenek. Arra is gondolt, hogy kistestű asszonyokat kell találnia, mert azok beférnének az otthoni edényeibe is.

  Mint kiderült Valle már előre ki is szemelte áldozatait, és kapcsolatba lépett velük. Az FBI eddig 10 olyan nővel találkozott, akik igazolták, hogy az exrendőr felkereste őket és további randevúkat kért tőlük. Valle-t jelenleg őrizetben tartják, bírósági tárgyalása nem rég kezdődött. Eddig senkiben nem merült fel, hogy pusztán fantáziálásról volt szó.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon