MENÜ
 • Nőből lett férfi veszi el a férfiból lett nőt

  Ez az első eset Nagy-Britanniában, hogy olyan házasság köttetik, melynek tagjai mindketten nemet változtattak. Nem meglepő módon a páros egy transzneműeket támogató csoportban melegedett össze.

  Anglia legmeghökkentőbb szerelmespárja szeptember 13-án mondja ki egymásnak a boldogító igent – írja a Mirror. A vőlegény, a 46 éves Felix, Katy-ként látta meg a napvilágot, a menyasszony 56 éves és Helennek hívják, pedig szülei fiút Leslie-nek neveztek el születése után.

  Mindkét félnek volt már korábban házassága – összesen négy -, és együtt tíz gyermekük van. Helen háromszor állt oltár elé, de egyik frigynél sem érezte azt, amit most: végre révbe ért.

  Felix élete is kalandos volt, tizenhárom évvel a házasságkötés után rájött, valójában nem szereti a férfiakat. Viszonyba bonyolódott egy hölggyel, majd rájött, arról van szó, rossz testbe született, férfiként kéne élni, vagyis ő nem leszbikus, hanem transznemű.

  Helen és Felix 2008-ban ismerkedett meg egy olyan csoportban, ami a transzneműeket támogatja lelkileg. Ekkor mindketten még nemváltás előtt álltak. Mivel Felix és Helen is új személyit és anyakönyvi kivonatot kapott, és a nevüket is megváltoztatták, teljesen legális házasságot fognak tudni kötni.

  A nemi életük állítólag kifogástalan, és úgy vélik, semmiben nem különböznek egy hagyományos pártól.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon