MENÜ
 • Nincs megfelelő időpont a nagy Ő megtalálására

  Így néz ki a feminizmus?

  Ha egy nő vagy, aki 24 évesen megházasodott, legalább egy ember azt mondja majd neked valószínűleg, hogy túl korán állapodtál meg, egy olyan időszakban, amikor még a karrierre kellene koncentrálni. Pár évvel később azonban már túl idős lehetsz életed szerelmének megtalálásához, a gyerekeket pedig érdemes megrendelni 35 éves kor elérése előtt. “A nőktől manapság azt várják, hogy a feminizmus második hullámának elveit éljék meg, amíg arról nem informálják őket, hogy jobban igényelnek egy férfit, mint nő valaha,” írta Phoebe Maltz Bovy az Atlantic-ban.

  A heteroszexuális férfiakat azonban nem így ítélik meg: házasodj fiatalon, és nyilvánvalóan felelősségteljesebb leszel, mint a társaid; érd el egyedülállóként a 35. életéved és még az sem probléma, rengeteg időd maradt.

  gyuru

  Bár jó okok vannak arra, hogy a nők fiatalkori házasságát ne siettessék (“a felső-középosztálybeli házasságok sokat köszönhetnek az azelőtt tett kalandozásoknak,” írja Bovy), és az is biztos, hogy egy bizonyos kor elérése után nehezebbé válik a családalapítás, “minden egyes eset egyedi.” Ideje elfogadóbbá válni a skála mindkét végén található nőket illetően! “Nincs hivatalos időpontja annak, amikor egy nő már nem találhat férjet.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon