MENÜ
 • Nikolas: “Az lesz, amit te szeretnél”

  Az énekes új, exkluzív projektjéről mesélt a Mosaic Online kamerája előtt.

  Laci a LikeFesten találkozott az X-Faktor első szériájának döntősével. Takács Nikolas olyan exkluzív szalon megnyitását tervezi, ahol mindenki megszerezheti saját elképzelésű ruhadarabját. És ha már fesztivál, szóba került a tepertő és a pálinkafogyasztás is.

  A ruhatervezés ötlete még az RTL Klub tehetségkutatójának időszakára vezethető vissza, ahol a kalap meg a sapka alapvető kellékként szerepelt, és Nikolas mindenképp szerette volna ezzel kapcsolatos üzleti elképzeléseit megvalósítani. Közben bővült az ötlet, másra is adódott lehetőség és támogatás, és az új szalon már teljes férfi és női ruhakollekciót fog kínálni. Természetesen az énekes nem csapott fel hirtelen divattervezőnek, le is szögezte, hogy vannak ötletei és elképzelései, de a tervezés a profikra vár.

  “Úgy fog kinézni, hogy lesz egy nagyon exkluzív szalon, ahova bemész, és jól fogod magad érezni, mert odafigyelnek rád, és az elképzeléseidet meg fogják valósítani – vázolta álmát az énekes. – Nyilván lesznek konfekciódarabok, de alapvetően arról szól, hogy kiszolgálja az embereket, mert nincs ilyen lehetőség és szeretném elérhetővé tenni ezt az egész projektet. És az egyik álmom egy nagy brandet kiépíteni, talán majd a határokon túl is.”

  Nikolas röviden a következőképpen foglalta össze az elképzelését: “Arról szól, hogy végre megtaláld azt a kalapot, amit te terveztél magadnak. Az lesz, amit te szeretnél.”

  És a nagy tervek után szóba került a LikeFest is. Az énekes nem tartja magát nagy fesztiválozónak, igazából soha nem volt úgy fesztiválon, hogy sátorozott volna, most is a színpadon élvezi az egész helyzetet. És bár nagyon szereti a tepertőt, pálinkából csak alkalmanként csúszik le egy-egy kupica.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon