MENÜ
 • Nicole Scherzinger elképesztő ruhában!

  Döbbenetes, ötletes, kreatív és hihetetlen, pofátlan módon merész!

  Az EE-mobilszolgáltató marketingesei talán életük munkájával büszkélkedhetnek, amikor Nicole Scherzinger legutóbbi megjelenését emlegetik. A cég egy hatalmas partit adott ugyanis, annak örömére, hogy elsőként vezették be a 4G-technológiát Nagy-Britanniában és felkérték az énekesnőt, hogy az általuk kiválasztott ruhában jelenjen meg. Nicole el is vállalta ezt és mindenkit meglepett, amikor megjelent, hiszen öltözéke egyáltalán nem volt mindennapinak nevezhető.

  A miniruha átlátszó fekete anyaga alatt ugyanis körülbelül kétezer LED világított, méghozzá úgy, hogy az énekesnő Twitterén megjelenő üzeneteket vetítette annak testére élőben. A ruhát a CuteCircuit nevű, londoni cég készítette, amely magát a “hordható technológia” specialistájaként tartja számon.

  Az EE szóvivője ezután a következőképpen nyilatkozott: “Mindenképpen valami merészet, ötletes dolgot akartunk véghezvinni és ehhez Nicole volt a lehető legjobb választás. A CuteCircuit-tel közösen álmodtuk meg a ruhát, mely lélegzetelállítóan mutatott rajta, hiszen Nicole egész egyszerűen gyönyörű. Még mi magunk is megdöbbentünk, mennyire illik hozzá ez az öltözék és nagyon boldogok vagyunk, hogy elvállalta a felkérésünket!”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon