MENÜ
 • Nicole Kidmant kék-zöld lett szexjelenete után

  Talán túlságosan is beleélte magát szerepébe a színésznő, ugyanis legújabb filmjének forgatásán durva nyomok maradtak testén egy vad szexjelenet következtében.

  Kidman testét kék-zöld foltok, zúzódások borították, melyeket sminkkel igyekeztek eltűntetni az azt követő nap, a forgatás után. Még a film rendezője is aggódott a színésznőért, olyannyira élethűre sikeredett a szexjelenet – írja a brit The Sun.

  Valószínűleg forró részletekre számíthatunk, ugyanis a lap értesülései szerint Nicole még az utcára is alig mert kimenni másnap, nehogy ijesztő pletykák terjengjenek róla, miszerint brutális támadás áldozatául esett. Mindez csupán arra utal természetesen, hogy a színész párosnak sikerült a lehető legjobban beleélniük magukat szerepükbe.

  Higyjék el, még így is nagyon sok mindent kivágtak a filmből. Komolyan aggódtam, hogy baja esik Nicole-nak” – nyilatkozta a színésznő filmbéli partnere, John Cusack, aki hozzátette, olyan volt Kidman lába a jelenet forgatása után, mintha jól elagyabugyálták volna. Ráadásul úgy tudni, Lee Daniels rendező többször le is állította a forgatást a túl élethű alakítások miatt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon