MENÜ
 • Nicole Kidman Hepburnnek öltözött

  Mindenkit meglepett Kidman furcsa szerelése.

  Bár legújabb filmjében a gyönyörű színésznő Grace Kellyt alakítja, legutóbbi megjelenésén egy másik színésznő bőrébe bújt.

  Az Oscar-díjas Kidman a hétvégén órási feltűnést keltett szerelésével a Melbourne-i Derbin, ahol egy olyan kosztümöt választott magának, amit Eliza Doolittle szerepében viselt Audrey Hepburn a My Fair Lady című klasszikusában.

  Nicole a szakértők szerint a L’Wren Scott szerelésben maga volt az elegancia, ruhájához pedig tökéletesen passzolt óriási kalapja, mely Stephen Jones munkáját dicséri.

  “A My Fair Lady az egyik kedvenc filmem” – nyilatkozta a riportereknek – “Úgy döntöttünk a stylistommal, hogy kicsit most kipróbálunk valami mást, valami mulatságosat. Éppen egy filmet készítek Grace Kellyről, és jó a való életben is kosztümbe bújni.”

  Ez volt mellesleg az első látogatása Kidmannek a Melbourne-i Derbin: “Imádom a lóversenyeket, és mint ausztrál lakos, mindig is fogadtam a Melbourne-i Kupára. Gyerekkoromban sok derbire jártam, de itt most vagyok először.”

  Az Oscar-díjas színésznő három órát töltött a rendezvényen, ahol tett néhány fogadást is, majd sietett vissza Franciaországba, a Grace of Monaco forgatására.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon