MENÜ
 • Nicki Minajnak jól áll a pici bikini

  Lencsevégre kapták legújabb klipjének forgatásán.

  A szőke ciklon legújabb klipjének, a Starships-nek a forgatásához egy nagyon kellemes, egzotikus helyszínt választott, az USA 50. államának, Hawaii-nak egyik szigetét. A huszonkilenc esztendős rapsztár ezúttal rikító, hosszú, zöld hajjal pózolt a fotósoknak és a kamerának egy kétrészes, Barbie baba rózsaszín bikiniben. A lány láthatóan élvezte a forgatást, ami nem meglepő, hiszen az óceán habjai ott voltak a lábai alatt, az idő pedig gyönyörű volt.

  Nicki folyamatosan ide-oda dobálta magát, belevetette testét a vízve. Olykor hol erotikusan a hajába túrt, máskor az ajkaival csücsörített, műszempilláit rebegtette. És bár úgy tűnik, hogy alaposan el van látva önbizalommal, állítása szerint nagyon nehezen fogadja el alakját, igyekszik alakítani rajta. Meg is írta Twitteren: “Nagyon utálom, amikor az emberek olyan dolgokat esznek az orrom előtt, amikről tudják, hogy nekem nem szabad.”

  Nicki Minaj a közép-amerikai szigeten, Trinidadon születettt, ahol öt éves koráig élt nagymamájával, ahonnan Queensbe, New Yorkba költöztek. A középiskolában dráma tagozatra járt, és szerepelt például az XXL nevű magazinban is. Stílusáról egy újság megkeresésére a következőt nyilatkozta: “Miközben felnőttem, láttam, miket csinálnak a nők, és azt hittem, nekem is ezt kell tennem. Abban az időben a női rapperek sokat beszéltek a szexről, és azt hittem, ahhoz, hogy olyan sikeres legyek, mint ők, nekem is ezt kell képviselnem, mikor valójában nem kell.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon