MENÜ
 • Nicki Minaj a legnagyobb hatással bíró emberek között

  A TIME magazin idén is felsorakoztatta a világ 100 legbefolyásosabb személyét

  „Egy ikon, főnök és minden fiatal lánynak példát mutat abban, hogyan cselekedjenek helyesen” – így jellemezte Lil Wayne a Starships és Super Bass című dalok slágergyárosát, Nicki Minaj-t egy esszében, amelyet a Time magazin által kiadott, a világ száz legbefolyásosabb emberét felsorakoztató különszámban tették közzé.

  nicki-minaj-time-100

  Weezy szót ejtett az első alkalomról, amikor a világsztárt rappelni hallotta: „Azt mondtam, ‘Woooooow!’. Egyszerűen csak Nicki volt, a glitter és a csillogás nélkül” – írta Wayne. „Nem arra gondoltam, hogy jobban rappel, mint bármelyik nő. Ember, jobban rappel, mint bármelyik másik rapper.”

  Miután Leonardo DiCaprio idén elnyerte első Oscar-díját, szintén helyet kapott a listán az amerikai szenátus tagja, John Kerry jóvoltából, aki „határtalannak” nevezte a színész tehetségét. „A titka mindig elég egyszerű volt: a valódiság. Megcsinálja a házi feladatát. Tudja, miről beszél. Így vitte magát vissza az időben 200 évvel, hogy létrejöjjön az Oscar-nyertes, medveharcos, erőteljes alakítása A visszatérőben.”

  leonardo-dicaprio-time-100

  A Time címlapsztárja lett a Facebook atyja, Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan, valamint Christine Legarde, Lin-Manuel Miranda és Priyanka Chopra is, de tevékenységükkel olyanok is bizonyították, hogy méltóak az összeállításban kapott tagságra, mint Ariana Grande, aki a Nickelodeon egyik tinitehetségéből globális szupersztárrá nőtte ki magát, és Adele, aki hosszú szünet után hatalmasat robbantott Hello című albumával.

  zuckerberg-time-100

  Az énekesnő iránti rajongását Jennifer Lawrence fejezte ki. Beszámolója szerint az eset, amikor a 2013-as Oscar-gálán beszökött a kulisszák mögé, hogy láthassa a popcsillag előadását, úgy érezte, mintha „betekintett volna Óz, a nagy varázsló függönye mögé”, majd a 21 című lemezről áradozott. Lawrence megemlítette Adele további szerepeit is: szerető édesanyaként, nagyszerű barátként és partnerként.

  A teljes, Úttörők, Titánok, Művészek, Vezetők és Ikonok kategóriára bontott lista, amelyre felkerült a Grammy-díjas rapper, Kendrick Lamar, A Vadász és a Jégkirálynő főszereplője, Charlize Theron, valamint az idei MTV komikus géniusza, Melissa McCarthy is, IDE kattintva elérhető.

  Forrás: Billboard, TIME

  Ajánló

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő

  Magyarországra látogat Flo Rida