MENÜ
 • Nézz be Jennifer Lopez új luxuslakásába!

  A sztár új penthouse-t vásárolt New York Cityben.

  Bár Jennifer Lopet elkövetkező idejének nagy részét Las Vegasban fogja tölteni, úgy tűnik, még nem áll készen arra, hogy elváljon a keleti parttól. A 44 éves sztár 22 millió dollárért, azaz több mint 5 milliárd forintért vásárolt meg egy majdnem 600 négyzetméteres penthouse-t New Yorkban. A háború előtt épült társasházban található lakás természetesen Manhattanben van, és a Madison Square Parkra néz.

  A 90 éves Whitman-épület egy egész tömb hosszú, a benne kialakított négy lakás New York City leghosszabbjai, nem beszélve majdnem 4 méteres belmagasságáról.

  Ismert lakói még Chelsea Clinton és a NASCAR-bajnok Jeff Gordon. Előbbi állítólag 10 millió dollárért vásárolta meg a második emeletet.

  Az óriási, 600 négyzetmétert felölelő belső térben négy hálószoba, hat teljes és két fél fürdőszoba található. A lakáshoz négy terasz is tartozik, amik összesen 300 négyzetmétert tesznek ki, de még saját udvara is van.

  Íme a fotók a lakásról:

  j-lo-penthouse-bedroom j-lo-penthouse-dining j-lo-penthouse-dining-room j-lo-penthouse-exterior j-lo-penthouse-living-room j-lo-penthouse-master-bath j-lo-penthouse-patio j-lo-penthouse-view j-lo-roof j-lo-terrace jennifer-lopez-nyc-penthouse-dining jennifer-lopez-nyc-penthouse-living j-lo-penthouse-bathroom

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő