MENÜ
 • Nézettségi győzelmet arattak a magyarok a brit show-ban!

  A földbe taposták az árnyéktáncosok a The Voice-t!

  Az árnyéktáncos Attraction formáció rekordokat döntögető nézettséget generált a Britain’s Got Talentnek, ami még mélyebbre taszította az egyre inkább gyengülő The Voice-ot.

  A magyarokat is szerepeltető Britain’s Got Talent összese 13 millió nézőt ültetett a tévék elé a szigetországban, míg a konkurens BBC1-es futó The Voice csupán 7,7 milliós nézettséget tudott összehozni.

  A tehetségkutató műsor sikerét jól mutatja az, hogy nézettsége még a tavaly X Factor fináléját is meghaladta, igaz, ehhez a sztorihoz hozzátartozik az is, hogy a tavalyi évad már erősen gyengélkedett mind a minőség- mind a nézettség szempontjából, melynek következtében idén több radikális változtatás is várható a műsormenetben – hogy ezek a magyar show-t is érinteni fogják-e egyelőre nem tudni.
  A BBC a The Voice “kudarcától” nincs elkeseredve, sőt, inkább sikerként fogják fel, hiszen az átlagos 6,7 milliós nézettséggel új rekordot döntöttek, ellentétben a Britain’s Got Talenttel, melynek összes átlagnézettsége 9,4 millió lett, ami a legrosszabb adat 2007 óta.
  Ettől függetlenül tegnap Magyarországon mindenki a Britain’s Got Talentről beszélt, mely egy kicsit mégis abszolút győzelmet jelent a brit produkciónak, tekintve, hogy a The Voice-nak nem hogy az angol, de a magyar szériájáról is alig-alig esett szó országunkban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon