MENÜ
 • Newton – Hollywood új akcióhőse

  A tizehetedik században élt tudósról készülő produkció forgatókönyve leginkább Newton pénzügyi munkásságára fog rávilágítani.

  A tizehetedik században élt tudósról készülő produkció forgatókönyve leginkább Newton pénzügyi munkásságára fog rávilágítani.

  Bár Newtont sokan leginkább fizikusként, matematikusként és asztrológusként ismerik – nem is szólva alkimista, teológiai és természettudományi munkásságáról – aki lefektette a fizika néhány alapvető szabályát és a gravitáció elméletét, a hollywoodi producereknek egészen mást jelent Newton személye. Számukra ő lehet Hollywood legújabb szuperhőse.

  A BiteSize Entertainment produkciós iroda kezei között készülő alkotás forgakönyvét Rob Cohen fogja írni, akinek többek között a Múma harmadik részét és a The Fast And Furious forgatókönyvét is köszönhetjük. A forgatókönyv – melyből valószínűleg külön regény is születik majd – leginkább Newton pénzverdei munkásságára világít majd rá. Isaac a Brit Királyi Pénzverdében 1969 és 1727 között dolgozott. A pénzverdei igazgatójaként is izgalmas élete lehetett, de karrierjének eleje tartogatja a legnagyobb meglepetéseket.

  Newton elsődleges feladata ugyanis a pénzhamisítók lebuktatása volt, melynek köszönhetően máig őt tartják számon a világ első detektívjeként.

  Tizenhetedik század, egy zseni tudós a középkori londoni alvilágban keresi a pénzhamisítókat, hogy leszámoljon velük? Akarjuk ezt a filmet!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon