MENÜ
 • Neten talált szerelemre Puskás Peti

  Anonim hódítók, botrányos átverések, igaz szerelmek.

  A VIVA új docurealityje, a Kamureg a netes ismerkedések veszélyeiről rántja le a leplet. Bár Puskás Peti már megtapasztalta a virtuális világ hátulütőit is, jelenlegi szerelmét mégis a Facebooknak köszönheti.

  puskas_peti (1)

   

  Sokan tartanak az internetes ismerkedéstől, de manapság már egyre gyakoribb, hogy valaki a világhálón keresztül találja meg a szerelmet. Persze ehhez jó adag szerencse is kell, hiszen sok buktatót rejt a virtuális ismerkedés. Puskás Petit is érték már negatív tapasztalatok.

  „Vegyes érzésekkel tölt el ez a téma, hiszen tapasztaltam már hideget és meleget egyaránt. Egyszer egy fesztiválon órákig kerestünk egy lányt egy haverommal. Több levelébe került, hogy rábeszéljen a találkozóra, majd pontosan megadta, hogy éppen hol van, de sehol sem találtuk, végül kiderült, hogy kamu volt az egész. A barátnőmmel azonban éppen Facebookon indult az ismeretségünk.” – mesélte Puskás Peti. „Sajnálattal látom, hogy a mai tinédzserek milyen képeket posztolnak magukról, és mennyire szélsőségessé vált a viselkedésük, ami minden bizonnyal a párkapcsolataikra is hatással van. Az internetes ismerkedésnek megvan a maga csapdája, hiszen a gép mögött ülve azt írsz, és mutatsz, amit akarsz. Úgy gondolom, hogy valahol mindannyiunk felelőssége, hogy a fiatalokat megpróbáljuk a helyes irányba terelni, és megmutatni nekik, hogy nem csak a megbotránkoztatással lehet valaki menő.  Nemrégiben indítottam egy fotóblogot, amit éppen azért hoztam létre, hogy az emberek lássák, hogy a világ a maga egyszerűségében is lehet szép.” – tette hozzá az énekes.

  A február 3-án 18:00-kor új évaddal induló dokureality üzenete univerzális, ugyanakkor a fiatalos vonalon haladva a Kamureg rávilágít, nem számít, hol vagyunk, milyen nyelvet beszélünk, milyen iskolákat végeztünk el, a torokszorító magánnyal megküzdve akár az internet is lehet az a hely, ahol virtuálisan, de végre kitörünk a négy fal közül.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon