MENÜ
 • Neten kért segítséget – maga az író válaszolt

  Ciki: a lusta diák interneten kért segítséget egyik kötelező olvasmányához, amit a tanár ugyan nem vett észre, maga a szerző viszont igen!

  Annak ellenére, hogy már lassan véget ér a nyár, még mindig akad jócskán diák, aki még csak bele sem szagolt a nyári olvasmányokba. Közéjük tartozik az az amerikai fiatal is, aki a neten szeretett volna segítséget kérni egy könyvhöz. Feladták neki nyárra D.C. Piersontól a The boy who couldn’t sleep and never had to című könyvet, ám ő nem tudta elolvasni, így másoktól várta, hogy leírják neki a történet fontosabb momentumait.

  Ám hatalmas meglepetés érte őt, amikor másnap látta, hogy kérdésére egyetlen válasz érkezett – magától Piersontól! Az író egyrészt jól letolta őt, amiért olyan lusta, hogy nem képes venni a fáradtságot, hogy végigrágja magát a könyvön, másrészt pedig próbálta motiválni, hogy másig a kezébe vegye a művet.

  “Először is nagyon örülök, hogy a könyvemet ajánlják az iskolákban nyári olvasmánynak. Ám az elszomorít, hogy nem is próbálod elolvasni, ráadásul nem is azért, mert rossz, hanem mert szórakozás helyett munkaként éled meg az olvasást.

  Persze, nem fogok itt ülni és úgy tenni, mintha én sose blicceltem volna el kötelezőket a gimiben. A könyvemben említést teszek a Skarlát betűről, pedig valójában sosem olvastam. Úgyhogy együtt tudok érezni veled.

  De azt hiszem, hogy ebben a műben annyi szexet, káromkodást és drogot találsz majd, mint amennyit soha egyik kötelezőben nem fogsz a gimi során.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon