MENÜ
 • Neten ismerkedett, csonkítás lett a vége

  Társkeresés céljából regisztrált az oldalra, ám egy őrülttel hozta össze a sors azt az amerikai asszonyt, akinek henteskéssel csonkították meg az arcát.

  Az 50 éves Mary Kay Beckman abban reménykedett, hogy majd a világhálón megtalálhatja az igazit. Az ártatlannak tűnő netes ismerkedés azonban szörnyű rémálomba fulladt – írja a Daily Mail. Az asszony a match.com-ra regisztrált, hogy egy új férfi mellett ismét rátalálhasson a szerelem, ehelyett egy pszichopata talált rá a nőre. Az asszony most 10 millió dollárt követel a netes tárkeresőtől, mert állítása szerint az oldalnak jobban meg kellett volna válogatnia, kiket enged regisztrálni.

  Beckmannal egy jóképű, kedves férfivel kezdett levelezni. Ahogy az lenni szokott, néhány e-mail után sor került a nagy találkozásra is. Mivel az első randi jól sikerült, ezt még néhány másik követte, de a nő nyolc nap járás után rájött, a férfi mégsem az, akire ő vágyik, ezért szakított vele. Ekkor kezdődött a balhé: az addig nyugodt és szimpatikus férfiből kitört a vadállat. A szakítás után pár nappal, az éjszaka közepén a férfi betört az asszony házába és egy henteskéssel támadt a nőre. Brutális vágásokat ejtett Beckman arcán és tízszer beleszúrt. A nőt életveszélyes állapotban kellett kórházba szállítani,  lábadozása több hónapig tartott.

  A rendőrség hamar letartóztatta az elmebeteg szeretőt, aki nem tagadott semmit, sőt, a hatóság embereinek elmondta, nem csupán bántani akarta egykori barátnőjét, meg akarta ölni őt. Beckman és ügyvédje jelenleg azon dolgoznak, hogy az asszony több milliós kártérítést kapjon és a bíróság kötelezze a társkereső oldalt arra, hogy legalább egy figyelmeztetésben felhívja a felhasználók figyelmét arra, milyen veszélyekkel járhat az internetes ismerkedés.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Álomszerű leánykérés az Álomutazón

  Bulvár
  dec. 27., csütörtök

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Bulvár
  dec. 20., csütörtök

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Bulvár
  dec. 14., péntek

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Ők A Dal 2019 indulói

  Világsztár dömpinggel kezd a STRAND Fesztivál!