MENÜ
 • Neten ismerkedett, csonkítás lett a vége

  Társkeresés céljából regisztrált az oldalra, ám egy őrülttel hozta össze a sors azt az amerikai asszonyt, akinek henteskéssel csonkították meg az arcát.

  Az 50 éves Mary Kay Beckman abban reménykedett, hogy majd a világhálón megtalálhatja az igazit. Az ártatlannak tűnő netes ismerkedés azonban szörnyű rémálomba fulladt – írja a Daily Mail. Az asszony a match.com-ra regisztrált, hogy egy új férfi mellett ismét rátalálhasson a szerelem, ehelyett egy pszichopata talált rá a nőre. Az asszony most 10 millió dollárt követel a netes tárkeresőtől, mert állítása szerint az oldalnak jobban meg kellett volna válogatnia, kiket enged regisztrálni.

  Beckmannal egy jóképű, kedves férfivel kezdett levelezni. Ahogy az lenni szokott, néhány e-mail után sor került a nagy találkozásra is. Mivel az első randi jól sikerült, ezt még néhány másik követte, de a nő nyolc nap járás után rájött, a férfi mégsem az, akire ő vágyik, ezért szakított vele. Ekkor kezdődött a balhé: az addig nyugodt és szimpatikus férfiből kitört a vadállat. A szakítás után pár nappal, az éjszaka közepén a férfi betört az asszony házába és egy henteskéssel támadt a nőre. Brutális vágásokat ejtett Beckman arcán és tízszer beleszúrt. A nőt életveszélyes állapotban kellett kórházba szállítani,  lábadozása több hónapig tartott.

  A rendőrség hamar letartóztatta az elmebeteg szeretőt, aki nem tagadott semmit, sőt, a hatóság embereinek elmondta, nem csupán bántani akarta egykori barátnőjét, meg akarta ölni őt. Beckman és ügyvédje jelenleg azon dolgoznak, hogy az asszony több milliós kártérítést kapjon és a bíróság kötelezze a társkereső oldalt arra, hogy legalább egy figyelmeztetésben felhívja a felhasználók figyelmét arra, milyen veszélyekkel járhat az internetes ismerkedés.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon