MENÜ
 • Nemsokára a boltokban Stohl könyve

  A színésznek a hatályos jogszabályok értelmében semmilyen anyagi haszna nem származik az irományból.

  Még meg sem jelent a könyv, de máris nagy visszhangot keltett néhány kiragadott részlet. Sokan botránykönyvként emlegetik Szalai Vivien Magyar börtönpokol című írását, de Stohl többször hangsúlyozta a könyvbemutatón, hogy nem érzi botrányosnak a naplót. Sőt, minden szóért vállalja a felelősséget.

  “Látva, hogy milyen hullámokat kelt, utólag megkérdőjelezem, hogy jó döntés volt-e. Azt egyáltalán nem bánom, hogy megírtam ezt a könyvet, de ami ezzel jár és fog járni, kevésbé ­ked­velem” – mondta el a színész.

  Arra a kérdésre, hogy a börtön megváltoztatta-e, nem tudott egyértelműen válaszolni. Szerinte alapjaiban nem képes megváltozni, s bár visszavesz a tempóból, a jövőben is a pillanatnak fog élni.

  És ha már megjelenő könyv, sokan hangoztatják, hogy a színész ennek a bevételéből próbálja kárpótolni magát. Habár szüksége is lenne a pénzre, egy fillért nem fog kapni a Magyar Börtönpokol után. Ugyanis január 1-jén hatályba lépett a polgári törvénykönyv módosítása, mely szerint a jogerős szabadságvesztést töltő elítélt ha a médiának ­nyilat­kozik, vagy egyéb szerzői jog alá tartozó tevékenységet végez, akkor az arra vonatkozó szerződés semmisnek tekinthető, az ellenérték pedig az államot illeti.

  Az Alexandra kiadóvezetője is elárulta, hogy a honorárium a könyv szerzőjének, Szalai Viviennek lesz kifizetve. Természetesen a jogi szakértők szerint léteznek kiskapuk azok számára, akik ki akarják játszani a törvényt.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon