MENÜ
 • Németh Kristóféknak jót tett a válás

  Feleségével szorosabb viszonyban vannak, mint a válás előtt. A színész elmondása szerint igazán példás anya-apa kapcsolatot tanusítanak gyermekük felé.

  Németh Kristóf és volt felesége Niki tavaly év októberében váltak el, viszont kisfiuk Lóci még most is összeköti őket. A válás óta pedig egyszerűen jobban kijönnek egymással, és harmónikus közöttük a kapcsolat.

  „Valóban nem telik el úgy nap, hogy ne beszélnénk egymással Nikivel, és nem csupán Lóci miatt. Sőt! Legyen az egy diplomaosztó, vagy egy színházi premier, nem kérdés, hogy a másik ott lesz-e. Azt hiszem, kevés olyan példás anya-apa kapcsolat van, mint a miénk.“ – mondta elégedetten Németh Kristóf.

  „Sokban hasonlít Géza és az én életem, az elmúlt évek alatt mindketten megházasodtunk, és mindketten el is váltunk. De én egy gyerekkel szerencsére gazdagabb vagyok, és ez elmondhatatlanul jó dolog.“

  Kapcsolatuk olyan kiegyensúlyozott, hogy máris felvetődik a kérdés, miért ne lehetne minden úgy, mint régen.m„Mindig is a „soha ne mondd, hogy soha” elv alapján éltem az életem, hiszen az életben, mint a Barátok köztben, bármi megtörténhet.“ – mondta sejtelmesen a színész.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon