MENÜ
 • Németh Kristóf volt felesége továbblépett

  Válásuk ellenére jó kapcsolatban van egymással a Barátok közt sztárja és egykori kedvese. Ezt a viszonyt még egy harmadik fél felbukkanása sem zavarta meg, sőt a karácsonyt is együtt szeretnék ünnepelni.

  Már több helyen is látták a színész volt feleségét, Nikit egy jóképű fiatalemberrel. Legutóbb egy bevásárlóközpontban nézegettek ajándékokat, előtte pedig Játékszín október végi nyitóelőadásán ültek a közönség soraiban. Több mint valószínű, hogy a férfi nem csak kísérőként, hanem kedvesként van jelen a nő életében.

  “Számunkra ez egy természetes folyamat eredménye. Valóban ott voltak a premieren, de más magánéletéről nem ildomos nyilatkozni, ezért nem szeretnék a részletekbe belefolyni. Meglep, hogy kuriózumszámba megy, hogy jó viszonyt ápolunk egymással” – mondta el Németh Kristóf, aki mostanában színi direktori feladatokat lát el.

  Ez a jó viszony pedig megkérdőjelezhetetlen, hiszen a volt házasok az ünnepek egy részét is egymás társaságában akarják tölteni, elsősorban kisfiuk érdekeit szem előtt tartva.

  “December 24-én Nikivel és Lócival együtt fogunk sütni-főzni, fát díszíteni, majd megérkeznek hozzánk az angyalok az ajándékokkal. Az este pedig a kisfiamé és az enyém lesz” – mesélte az apuka, hozzátéve, hogy számára már régóta az a legfontosabb, hogy kisfia boldog legyen.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon