MENÜ
 • Németh Kristóf minden pénzét kockára tette

  A színész saját pénzéből tervezi újraindítani a Játékszínt.

  Németh Kristóf társaival 3,1 millió forintos ajánlatot tett a teátrumot működtető, végrehajtás alatt álló kft.-re, és átvállalta a színház tízmilliós tartozását.

  “Ez az összeg csak emelkedni fog, amikor beérkeznek az előző havi számlák. Ha egyetlen alkalmazottat sem fizetünk, és egyetlen előadást sem tartunk, akkor is havi minimum egymilliót kell fizetnünk bérleti díjra és a hely fenntartására, ami természetesen továbbra is a Terézvárosi Önkormányzat tulajdona marad” – mesélte a Barátok közt sztárja.

  Négyen vágtak bele a színház-alapításba, mindannyian a saját pénzünkkel. A színész bízik benne, hogy a befektetett pénz megtérül majd, és rendelkeznek a gazdaságos üzemeltetéshez szükséges tudással, tervekkel.

  A színészek többsége hajlandó visszatérni: többek között Gálvölgyi János, Hernádi Judit és Szilágyi Tibor is igent mondtak. A színház első saját bemutatóján januárban kezdenek el dolgozni, de előadások már novembertől lesznek.

  Németh Kristóf szerint nagy részben a véletlen hozta úgy, hogy teátrum igazgató válik belőle.

  “Meglepődtem, amikor kiderült, hogy 10 év után kiírtak a Barátok köztből. Egy évig küzdöttünk a Kamaraszínház és a Játékszín megmaradásáért is, mindhiába. Megszűnt két állásom, de ilyenkor az ember nem hátra, hanem előre néz. Most egyetlen főnökön sincs: egyedül magamnak tartozom elszámolással, és azoknak, akikkel együtt vágtunk bele ebbe a vállalkozásba. Szerencse, hogy négyen vagyunk: ha egyikünk megbotlik, ott a másik három, hogy felsegítse.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon