MENÜ
 • Németh Kristóf boldogul nők nélkül

  A Barátok közt sztárja és négyéves kisfia, Lóci remekül szórakozott közös nyaralásuk alkalmával... kettesben is.

  Apa és fia látszólag elválaszthatatlanok egymástól, a színész vidéki munkái alkalmával is magával viszi kisfiát. Az RTL Klub napi szappanoperájának Kertész Gézája Gyula felé vette az irányt, ahol az Abigél színpadra vitele közben egy kis nyaralásra is jutott idő.

  Kristóf nagyon szépnek tartja a várost, így nem véletlen, hogy maradtak pár napot. Plusz Lóci imádja a vizet, így a strandolás is kihagyhatatlan programnak ígérkezett.

  „Pár hónapos korától kezdve járt uszodába. Amióta pedig külön váltunk az édesanyjával, Nikivel, és egyre inkább kerestük a közös élményeket, a fürdőzés igazi apa-fia program lett. Még csak négy és fél éves, de már tud úszni, amire én tanítottam meg. Persze vannak még hiányosságai, de imádja a vizet, a biztonságérzete megvan, úgyhogy a gyerekmedence helyett mi általában már a felnőttekkel pancsolunk – magyarázta a színész.

  Természetesen a gyulai vár sem maradhatott ki a programból: örökmozgó kisfiút pedig a sok harci eszköz láttán maga is hatalmas csatába bonyolódott édesapjával.

  „Folyamatosan harcolunk egymással, ha Lóci lát a Barátok Köztben egy olyan jelenetet, amelyben Géza hasonló szituációba keveredik, arra kér, azonnal játsszuk el otthon is, úgyhogy már jó ideje tanítgatom küzdeni. Ő pedig ezt rettentően élvezi, de azt hiszem, leginkább a dicsőséget jelző karemelgetés a kedvence” – mesélte Kristóf.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon