MENÜ
 • Nemes célból vált szakállas nővé

  A 36 éves nő szervezete túlzott mennyiségű férfihormont termel, ennek tudható be különös és egyáltalán nem nőies arcszőrzete, és sajnos teherbe esni is képtelen. Fletcher azonban boldogan bevállalt egy szakállat - jótékony célból.

  “Movember” van, vagyis november, a hónap, amikor a férfiak a prosztata-és hererák elleni küzdelemre próbálják felhívni egymás figyelmét világszerte. Staffordshire-ben él Siobhain Fletcher, aki sokáig szenvedett azért, mert túl sok tesztoszteron van a szervezetében, és nő létére minden nap borotválkoznia kell, de ebben a hónapban büszkén vállalja szakállát, írja a Mirror.

  “Amikor az orvosok közölték, hogy Stein-Leventhal szindrómában szenvedek, és azért erős az arcszőrzetem depressziós lettem. Később kiderült aztán, hogy nem lehet gyerekem. Legszívesebben elbújtam volna a világ szeme elől. Idővel aztán rájöttem, nem az a lényeg, milyen az arcod, hanem, hogy mi rejlik benned” – nyilatkozta Siobhain, aki idén bátran lép ki az utcára, anélkül, hogy megborotválkozna, mert Movemeber hónap van.

  “Olyan szomorú, hogy egyes férfiak azért nem mennek el egy-egy vizsgálatra, mert szégyenlősek. Pedig egy prosztata vizsgálat megmentheti az életüket. Örülök, hogy szakállas nőként kampányolhatok én is” – tette hozzá nevetve Fletcher.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon