MENÜ
 • Nem voltak kíváncsiak Stohlra

  Érdeklődés hiányában elmaradt a színész drogprevenciós előadása.

  Hiába várt drogproblémával küzdőkre az Újpest FC székházában Stohl András. Az esemény Facebook-oldalán száztizenhárman jelezték, hogy élőben meg akarják hallgatni a színészt, végül valamennyien meggondolták magukat. Stohl egy fél óráig várt az üres teremben, de egyetlen érdeklődő sem jelent meg.

  “Nem sikerült a rendezvény, érdeklődés hiányában elmaradt” – foglalta össze tömören a csalódott színész.

  Elterjedt az a szóbeszéd, hogy nem volt véletlen a kudarc, a szurkolók szándékosan, szervezetten bojkottálták a színész „fellépését”. Az esemény ötletgazdája határozottan cáfolta ezt.

  “Újpest-szurkoló vagyok, és sok barátomat vesztettem el a drogok miatt, olyanokat is, akikkel minden vasárnap együtt szorítottunk a csapatunkért – mesélte Réti Zsolt. – Stohl a fóti UTE-drukkerek közé tartozik, így jött az ötlet, hogy tartson előadást, és örömmel mondott igent. Segíteni akart, elmondani a tapasztalatait. Ő nyilvánosan vállalja, hogy drogozott, de a többség nem ezt teszi. Feltehetően ezért is fordultak vissza a bejárattól azok, akiket érdekelt volna az előadás.”

  Elárulta, hogy azért nem hirdették tovább az eseményt, mert a Facebookon már száz fölött volt az érdeklődők száma, a terembe viszont csak harmincan fértek volna de. Az átlagos tapasztalatok szerint pedig az emberek harmada el szokott jönni.

  “A sajtó képviselőit viszont nem értesítettük a kényes téma miatt, mégis ide találtak. Nem hiszem, hogy Stohl miatt bojkottálták az eseményt. Ha igen, akkor is csak két-három emberről lehet szó. Ismerem a drukkereket.”

  Hozzátette: nem adja fel, lesz folytatás.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon