MENÜ
 • Nem volt csalás a VV fináléjánál

  Az RTL Klub szerint nem történt csalás a ValóVilág legutóbbi végeredménye kapcsán.

  Történt ugyanis, hogy egy tatabányai autószerelő műhelybe február 24. és 27. között betörtek, és amellett, hogy értékes műszereket vittek el, az ott található telefonon 400 ezer forint értékben adtak le emelt díjas szavazatokat a VV döntőjére.

  “Hét végén mindig üresen áll a szerviz, ezért csak hétfőn vettem észre, hogy valaki betört hozzánk. Egy több mint egymillió forintos kódkiolvasó gépet vittek el, majd amikor telefonálni akartam a vezetékesről, nem tudtam, mert letiltották. Ekkor hívtam a szolgáltatót, hogy mi a baj, mire közölték, hogy több százezer forintos forgalmat indítottak a hét végén erről a számról. Azonnal hívtam a rendőröket, akik a helyszínelés alatt a telefonról is ujjlenyomatot vettek. Kikérték a szolgáltatótól a részletes híváslistát is, amelyből kiderült, hogy több mint 1200 hívást indítottak a ValóVilág emelt díjas számára” – mesélte a műhely üzemeltetője, Vitosinszki Attila.

  Nem tudni, kire érkezett ez a rengeteg szavazat, de akár befolyásolhatta a győztes személyét is. A csatorna álláspontja szerint azonban nem volt hatással a ValóVilág ötödik szériájának végeredményére..

  “A károsult jelezte az ügyfélszolgálaton az esetet február 29-én. Sajnos az előfizető áll szerződésben valamelyik távközlési céggel, így ha bűncselekményt követnek el a kárára, akkor  a hatóság tud intézkedni ebben az ügyben, mi nem. Távközlési csalások sajnos előfordulnak, a végeredményt pedig nem befolyásolta az eset” – mondta a sajtóosztály.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon