MENÜ
 • Nem ússza meg a büntetést Chris Brown

  A Los Angeles-i kerületi ügyész azt kérte a bírótól, hogy a zenésznek meg kelljen ismételnie a teljes, 180 napos közmunkát.

  A 24 éves R&B énekes meglehetősen visszafogottan viselkedett: tárgyaláshoz illő ruhát vett fel, és botrányos viselkedésével sem borzolta a kedélyeket. Úgy látszik, az ügyvédei megértették vele, hogy vannak helyzetek, amikor jobb csöndben maradni.

  A tárgyalásra azért került sor, mert Brown hazudott az eredetileg kiszabott közmunkás büntetés teljesítéséről, amit barátnőjének, Rihannának a 2009-es megverése után szabtak ki rá.

  A vád szerint előfordult, hogy Brown Mexikóban nyaralt, máskor pedig egy másik állambeli rendezvényen jelent meg, miközben Virginiában kellett volna közösségi munkát végeznie.Valószínűleg nehezen tudott volna egyszerre két helyen lenni…

  Még nem lehet tudni, hogy valóban meg kell-e ismételnie mind a 180 napot, ahogy azt sem, minderre hol kerül majd sor. Az első határozat értelmében Virginia államban kéne dolgoznia, ugyanakkor Los Angeles sem kizárt. A következő tárgyalásra július 15-én kerül sor, addigra talán az iménti kérdésekre is választ kapunk.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon