MENÜ
 • Nem tér vissza a Modern Family?

  Lassan vége lesz a nyárnak, jönnek a nagy sorozatbejelentések. A szerződések már aláírva a legtöbb helyen, de egy sorozat még veszélyben. Lehet nem lesz több Modern Family?

  A világ jelenleg egyik legsikeresebb sorozata, mely már díjak tömkelegét söpörte be, nem teljesen biztos hogy visszatér egy újabb évadra. A legújabb hírek szerint ugyanis a show sztárjai közül még senki nem írta alá szerződését. Keveslik a pénzt.

  A szereplők érezve a show sikerét óriási fizetésemelést kérnek – a pletykák szerint el akarják érni, hogy a stúdió részenként 200.000 dollárt fizessen nekik az évad összes részéért. Az összetartó gárdában csak talán Ed O’Neill az, aki nem próbál több pénzt kérni – ez valószínűleg azért van, mert nyílt titok, hogy a színész sokkal többet tesz zsebre részenként bármelyik szereplőnél.

  Bár sokan megértik a szereplők követelését, a nagyszájú Sofia Vergara kérésén sokan meglepődtek – hiszen jelenleg így is ő a legjobban fizetett női sorozatszereplő.

  Tekintve a sorozat sikerét a rajongóknak valószínűleg nem kell aggódniuk – a nagy összetartás könnyen vezethet a nagyobb fizetéshez – hiszen a shownak mennie kell tovább!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon