MENÜ
 • Nem tér vissza a Modern Family?

  Lassan vége lesz a nyárnak, jönnek a nagy sorozatbejelentések. A szerződések már aláírva a legtöbb helyen, de egy sorozat még veszélyben. Lehet nem lesz több Modern Family?

  A világ jelenleg egyik legsikeresebb sorozata, mely már díjak tömkelegét söpörte be, nem teljesen biztos hogy visszatér egy újabb évadra. A legújabb hírek szerint ugyanis a show sztárjai közül még senki nem írta alá szerződését. Keveslik a pénzt.

  A szereplők érezve a show sikerét óriási fizetésemelést kérnek – a pletykák szerint el akarják érni, hogy a stúdió részenként 200.000 dollárt fizessen nekik az évad összes részéért. Az összetartó gárdában csak talán Ed O’Neill az, aki nem próbál több pénzt kérni – ez valószínűleg azért van, mert nyílt titok, hogy a színész sokkal többet tesz zsebre részenként bármelyik szereplőnél.

  Bár sokan megértik a szereplők követelését, a nagyszájú Sofia Vergara kérésén sokan meglepődtek – hiszen jelenleg így is ő a legjobban fizetett női sorozatszereplő.

  Tekintve a sorozat sikerét a rajongóknak valószínűleg nem kell aggódniuk – a nagy összetartás könnyen vezethet a nagyobb fizetéshez – hiszen a shownak mennie kell tovább!

  Ajánló

  A Volt több, mint zenei fesztivál

  Ide költözik a VOLT Fesztivál 2019-ben

  Ilyen volt a 2019-es Life Ball