MENÜ
 • Nem szakított Csobot Adél és Istenes Bence

  Úgy látszik, néhányan nem nézik jó szemmel a fiatalok kapcsolatát, ugyanis olyan hamis hírek keltek szárnyra, hogy szakítottak. Most azonban mindketten leszögezték: ez nem igaz.

  Az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence megelégelte a rosszindulatú embereket. Legutóbb az verte ki nála a biztosítékot, mikor egy cikkben arról olvasott, hogy Adél és ő szakított, és az X-Faktor záróbuliján már szóba sem álltak egymással. Ráadásul az RTL Klub dolgozójaként hivatkozott forrás az énekesnő alakját említette meg válóokként.

  “Olvastam a cikket, s nem akartam elhinni. Hogy azért szakítottam volna Adéllal, mert nem olyan vékony, mint a volt barátnőim? Mi van? Honnan veszik ezt? Nem szakítottam vele, nagyon jól megvagyunk” – reagált a műsorvezető, és hozzátette, most, hogy véget ért az X-Faktor, igyekszenek minél több időt együtt tölteni.

  “Még csak most ismerkedünk. Sok mindent csinálunk, járunk társaságba, moziba, bulizni, együtt töltjük az estét, filmezünk. Bemutattam Adélt az édesapámnak, a barátaimnak, és mindenki nagyon aranyosnak, kedvesnek találta őt. Senkinek nincs ellene semmi kifogása”.

  Bence Adél előszilveszteri buliján is ott volt, feltehetően komolyak a szándékai.

  “Adél is pont olyan vidám, pörgős ember, igazi kis különc, akárcsak én. Nagyon jól megértjük egymást, egyszóval összeillünk. A rosszakaróknak és azoknak, akik azt híresztelik, hogy szakítottunk, csak annyit üzenek: nézzék inkább az élet napos oldalát, és legyenek boldogok!” – jegyezte meg a műsorvezető.

  Adél csak nagyon szűkszavúan reagált a rosszindulatú pletykákra: “Nem szakítottunk, de nem akarom tovább bizonygatni a szerelmemet. Nekem elég, ha Bence tudja, hogy szeretem.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon