MENÜ
 • Nem nyitott ki a Louvre dolgozói miatt

  A párizsi múzeum munkásai nem bírták tovább a zsebmetsző zsebtolvajokkal.

  Bezárták a Louvre-t Párizsban az egyre agresszívabb zsebtolvajok miatt.

  Csalódottan kellett szerda reggel tudomásul venni a turistáknak, hogy nem látogathatják meg a világ talán legjelentősebb múzeumát Franciaország fővárosában. A Louvre munkatársai ma reggel ugyanis nem indultak el dolgozni, így tiltakozva a zsebtolvajok egyre agresszívabb tömegei miatt, akik a látogatók zsebeit metszik fel, így hozzájutva az értéktárgyakhoz.

  Az évente tízmillió látogatót befogadó Louvre – melynek egész gyűjteményének megtekintéséhez a legenda szerint egy hónap lenne szükséges – alkalmazottai az utóbbi időkben már félve mentek be dolgozni. A többek között a Mona Lisát is magáénak tudható múzeumban a hetekben egyre több lett a zsebtolvaj, akik csoportokban támadtak.

  A rablóbandák gyakran harminc emberből álltak, köztük gyerekekből is, és nem csak a munkásokat, hanem a látogatókat is megtámadták, vagy egyszerűen felmetszették zsebeiket. Jelenlétük sajnos eddig sem volt szokatlan a kulturális fellegvárban, de a beszámolók szerint újonnan egyre nagyobb tömegben bukkantak fel és viselkedésük is agresszívabb lett.

  A Louvre vezetősége mindenkit megnyugtatott, hogy a múzeum a rendőrség bevonásával fog rendet teremteni és a mai nap újra megtekinthetővé vált a fantasztikus gyűjtemény.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon