MENÜ
 • “Nem mindig vagyok boldog”

  Noha az ausztrál énekesnő a kamerák előtt állandóan mosolyog, a káprázatos kisugárzás mögött nem mindig egy boldog, kiegyensúlyozott nő áll.

  Noha az ausztrál énekesnő a kamerák előtt állandóan mosolyog, a káprázatos kisugárzás mögött nem mindig egy boldog, kiegyensúlyozott nő áll. Ezt most ő maga jelentette be. Ő nem mindig az a nő, amit a közönség észlel belőle.

  “Nem mindenki ragyog és boldog állandóan. Vannak más oldalaim is, amelyeket fel kell fedeznem, meg kell tapasztalnom. Amint kilépek a házból, őt kell alakítanom. De ez nem szükségszerűen az az ember, aki valójában vagyok. Melyik arcomat mutassam?” – magyarázta a még mindig gyönyörű hölgy, aki sikeresen küzdötte le hét évvel ezelőtt a mellrákot.

  Állítása szerint betegsége akkoriban annyira megviselte, hogy még vásárolni, vagy moziba is alig volt képes elmenni, mert mindig csak a rák járt a fejében. “Nagyon sok barátom küldött DVD-ket de én egyszerűen nem tudtam rá végig odafigyelni. Elmenni kirándulni, vagy inni egyet felért egy kínzással.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon