MENÜ
 • Nem mindenki örül Janicséknak

  Panda János, a női kajakválogatott korábbi kapitánya szerint a Szerbiába érkező Benedek Dalma és Janics Natasa elveszik a helyet a fiatal tehetségektől.

  Ahogy hallani lehetett róla, a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (ICF) két évre eltiltotta a versenyzéstől Janicsot, mivel a szerb szövetség nem hajlandó fizetni érte 150 ezer eurót, azaz közel 44 millió forintot a magyar szövetségnek, Benedek viszont a kenus Dusan Ruzsicsics feleségeként szerb színekben startolhat.

  “Nem tudjuk, márciusban az ICF újra tárgyal az ügyről – válaszolta Panda Jánostól, a szerb női kajakválogatott egykori szövetségi kapitánya arra a kérdésre, hogy vajon Natasa megkapja-e a szerb állampolgárságot. – Bevallom, abban, hogy én nem pályázom a következő időszakban a kapitányi munkakörre, közrejátszik az idősebb külföldi csillagok importálása. Ennek kapcsán voltak és vannak nézetkülönbségeim a szerb szövetséggel.”

  Az exkapitány szerint ­Janics és Benedek rövid távon erősítést jelent a szerb női válogatott számára, ugyanakkor elveszik a fejlődési lehetőséget a fiatalok elől. Például azt pénzösszeget, amit a külföldi sztárokra hajlandó költeni az olimpiai bizottságuk, Panda szerint 16-17 esztendős lánytehetségekre kellene ­for­dítani.

  Janics április közepéig Portugáliában edzőtáborozik, és nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

  “Kőkemény edzésekkel gyűjtjük az erőt Milfontesben, de még nem tudjuk, hogy Benedek és Janics kikkel ül majd egy hajóba a válogatottban.” – nyilatkozta egyik csapattársa, Nagy Antónia.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon