MENÜ
 • Nem lesznek fák az új Walking Deadben

  Robert Kirkman ígéretett tett.

  A Walking Dead készítóje, Robert Kirkman már nyilatkozott az új sorozat főszereplőiről, hogy miben különböznek a Fear the Walking Dead karakterei az eredetiektől. Azt is elárulta már, hogy az új széria sokkal korábban kezdődik majd, hogy megmutassa, hogy történt ki a zombijárvány. Azonban van még egy óriási különbség: a történet helyszínét illetően.

  ftwd

  Az eredeti Georgiában indult, jelenleg Virginiában vannak, a Fear pedig Los Angelesből indul majd. “Los Angeles egy annyira érdekes város, már csak amiatt, hogy a sokféleség olvasztótégelye California állam,” magyarázta Kirkman. “A város terjeszkedése – a terület óriási részét fedi, sűrű népességgel, így nagyszerű helyet biztosít a jó történetmeséléshez a zombiapokalipszisről. Ráadásul egy olyan város, ahova sok ember azért jön, hogy újrakezdjen, vagy egyszerűen különböző indokokból érkeznek újonnan városba. Majdhogynem a bevándorlók városa a bevándorlók országában. Egyértelműen vannak olyan aspektusok, amelyekkel eljátszhatunk majd.”

  Kirkman arról is beszélt, hogy az urbánus környezet milyen változást hoz majd magával az eredeti sorozathoz képest: “Sokkal kevesebb időt fogunk az erdőkben tölteni,” nyilatkozta. “Mondhatni egyáltalán nem járunk az erdőben. Abszolút nem lesznek fák ebben az évadban.”

  A Fear tehát saját, új világot hoz majd augusztusi indulásakor, amire szüksége is lesz az AMC-nek, hogy mindkét sorozat sikerrel futhasson.

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten