MENÜ
 • Nem lesz több Heti Hetes az RTL Klub műsorán

  Tizenhárom év nevettetés és ötszáz adás után most végleg elbúcsúznak a csatornától a Heti Hetes sztárjai. Kiderült azonban, hogy lesz ötszázegyedik adás!

  Gondterhelt hangulat uralkodott az ötszázadik adás felvétele előtt a humor nagyágyúi között. Bár szomorúságra ad okot, hogy az RTL Klub-on ez lesz az utolsó Heti Hetes adás, viszont a felvétel előtt megtudták, hogy végül mégis folytatódik a műsor, csak egy másik csatornán.

  „Úgy jöttem be, hogy itt a vége. Amikor kiderült, hogy folytatódik, egymásra néztünk, alig akartuk elhinni. Örülök, persze, de az október még meszsze van, a 2-es csatorna pedig még nem létezik. Itt egy korszak lezárult.“ – mondta el Heti Hetes egyik sztárja.

  „Függetleníteni kell magunkat az érzelmeinktől. Ugyanakkor nagyon örülök, hogy van fény az alagút végén! 14 éves az unokám, 13 a műsor, persze hogy sajnálnám, ha vége lenne.“ – nyilatkozta Gálvölgyi János, aki jelenleg nem csak a Heti Hetes miatt, de a Játékszín és a Klubrádió miatt is aggodalmaskodik.

  Az ötszázadik adás felvételére rengeteg néző érkezett, Jáksó a következő ironikus felkiáltással fogadta őket: „Nocsak, jöttek a vérszagra? Katasztrófaturisták!“

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon