MENÜ
 • Nem lesz hosszú életű a Girls Aloud

  Bár a rajongók örömmámorban úsznak, mióta a Girls Aloud bejelentette visszatérését, ne számítsanak túl sokra.

  A lányegyüttes visszatérése ugyanis nem lesz hosszú életű, derül ki Cheryl Cole önéletrajzi kötetéből. A lányok csupán egy jótékonysági célokra kiadott kislemez, egy greatest hits album és egy turné erejéig tér vissza a három évnyi szünet után. Utána újra feloszlanak.

  A lányok nagy bejelentése óta egy nagy óra ketyeg, mely valószínűleg akkor áll le, mikor az öt énekesnő három év után újra együtt lép fel a BBC1 Strickly Come Dancing című műsorában. Az új kislemez várhatóan novemberben fog megjelenni, a bevételek pedig egyszerre mennek majd a Children in Need számlájára. Nem sokkal utána még várható egy turné is… de utána már semmi.

  Legalábbis ez derül ki Cole önéletrajzából, melyben leírja, hogy nem fog hatodik stúdióalbum készülni. “Egy turnén és egy greatest hits albumon dolgozunk. És aztán vége is lesz a Girls Aloudnak. Többet értünk el, mint bármelyikünk hitte volna” – írja az énekesnő a Cheryl: My Story című kötetben.

  A baki csak ott van, hogy a többi bandatag nem egészen így látja a jövőt. Nadine Coyle tavasszal még így nyilatkozott a banda jövőjéről: “Egy-két új kislemezzel fogjuk ünnepelni a turnét, ami ha sikerese lesz, felveszünk egy albumot is. Ha mindenki feje a helyén van, nem tudni, hogy mi sülhet ki ebből!”

  Hát mi már tudjuk. Semmi.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon