MENÜ
 • Nem kell a szilikonmell a tizennégy éves lánynak

  Marshalléknál családi hagyomány a szilikonmell. Britney anyukája és négy nővére is büszkén viseli a műanyag-kebleket. A tizennégy éves lány azonban köszöni, nem kér a plasztikából.

  Érdekes és egyben gyomorforgató hagyományt eszelt ki egy angol anya. Mashalléknál ugyanis divat a szilikonmell. Chantal és négy lánya büszkén viseli kebleit, melyeket az édesanya saját pénzéből fizetett. A mamán kívül a négy nagyobbik lány, azaz a harminc éves Emma, a huszonhét éves Terri, a huszonhat éves Tara és a huszonegy éves Ripley is kés alá feküdt, hogy minél nagyobb figyelmet kaphassanak a férfiaktól.

  A tizennégy éves Britney azonban másképpen akar kitűnni. Ő köszöni, de nem kér a szilikonból. Helyette inkább tanulni, egyetemre járni és dolgozni, képezni magát: “Túl fiatal vagyok, hogy mellműtéten gondolkozzam. Csak iskolába szeretnék járni, tanulni, és bízom benne, hogy azt tehetem, amit csak szeretnék. Abban azonban biztos vagyok, hogy kés alá feküdni nem szeretnék. Beszéltem anyuval és a nővéreimmel, ők nagyon elégedettek és örülnek a sok elismerésnek, de én nem kérek ebből.”

  Chantal, az anyuka azonban másképp látja a dolgokat: “Britney most éppen tinédzser kori lázadó időszakát éli. Most azt mondja, nem kell neki a műtét, de meg fogja változtatni a véleményét, ha alábbhagy a lázadás. Remélem, meggondolja magát, mert imádom a gondolatot, hogy mindannyian ugyanúgy nézzünk ki, anya és lányai, csodálatosak lennénk!”

  Mi azonban reménykedünk benne, hogy Britney fiatal kora ellenére igyekszik megőrizni a józan eszét.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon