MENÜ
 • Nem indulhat a szamár a választáson

  A negyven ember még felvonulást is szervezett, amelynek során végig sétáltak a belvároson, a szamár nyakába nyakkendőt kötve és "Mr. Szamár" feliratú táblákkal masírozva.

  Az ecuadori Guayaquil városában különösen humoros emberek élnek. Néhány helyi lakos összefogott és elhatározták, hogy a következő polgármester választáson elindítják az egyikük szamarát. A negyven ember még felvonulást is szervezett, amelynek során végig sétáltak a belvároson, a szamár nyakába nyakkendőt kötve és “Mr. Szamár” feliratú táblákkal masírozva.

  A város választási bizottsága kellő komolysággal fogadta a városháza előtt a megilletődött jelöltet, azonban közölték az állatot támogatókkal, hogy sajnos indulását nem áll módjukban elfogadni. A szamár egyik támogatója, Daniel Molina a helyi tévének nyilatkozva közölte, hogy a felvonulással elsősorban a közeledő választás komolytalanságára igyekeztek felhívni az emberek figyelmét, a sikerben ők maguk sem bíztak.

  Nem ez az ecuadori város az, amelyik először kísérel meg állatot vezető pozícióba helyezni. Évekkel ezelőtt az egyik brazíliai nagyváros élére egy párt majmot indított és a harmadik legtöbb szavazatot kapta, míg egy alaszkai kisváros élén tizenöt éve egy macska áll.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon