MENÜ
 • Nem hitte volna, hogy visszatér az X-Faktorba

  Tavaly Feró dobta ki Petrát a tehetségkutatóból, de most a lány újra a mentorok elé áll.

  Gubik Petra nehezen heverte ki az előző évad csalódását, de végül mégiscsak visszatér az X-Faktorban, méghozzá többedmagával.  Tavaly pont a célegyenes előtt kellett távoznia, Nagy Feró ugyanis helyette inkább Bagosi Alexát, Kováts Verát és Muri Enikőt vitte magával az élő show-ba. A mentorok házában történtek természetes, hogy mélyen érintették a békéscsabai lányt.

  “Amikor meghallottam, hogy nem sikerült, nagyon ross­z volt. Legszívesebben ott maradtam volna a Balaton partján egy kövön ülve, és csak néztem volna a vizet. Az azóta eltelt egy évben nem volt olyan nap, nem telt el olyan hét, hogy ne gondolkodtam volna azon, mi volt a baj. Talán nem voltam szimpatikus Ferónak, vagy mi lehetett a probléma? Aztán rájöttem, nem éri meg ezen lovagolnom, mert felemészt. Persze sűrűn előjön, ott van bennem, de elraktam az agyam olyan részébe, amit nem szeretnék újra megnyitni” – mesélte őszintén Petra, aki a csalódás elől a munkába menekült. A maximumot hozta ki magából a békéscsabai színházban, egyszerre négy darabban játszott. Aztán meglátta a tévében az X-faktor hirdetését…

  “Eleinte rossz volt néznem, csak arra tudtam gondolni, hogy sosem mennék újra vissza. De megharcoltam önmagammal, és egy formációval visszajöttem. Azért ilyen formában, mert újdonságot akartam mutatni, amit a visszatérőktől elvárnak.”

  Petra idén Molnár Szulitával és Barnicskó Valériával együtt jelentkezett az RTL Klub tehetségkutatójába. Elárulta, hogy retteg attól, hogy milyen lesz a visszatérés. Hamarosan kiderül.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon