MENÜ
 • Nem hitte el, hogy kiírhatják a Barátok köztből

  R. Kárpáti Péter először el sem akarta hinni, hogy búcsúznia kell a sorozattól, amikor azonban mégis megtörtént, elgondolkozott rajta, hogyan tovább.

  A színész a nulláról kezdte újra, ugyanis majdnem mindenét elveszítette, azonban mégis optimista és boldog tudott maradni.

  R. Kárpáti Péter szerint sokan kerültek már hasonló helyzetbe. Ő például tizennégy évig volt főszereplője az RTL Klub napi sorozatának, ahonnan egyszer csak kiírták.

  “Az első gondolatom az volt, hogy ezt nem hiszem el, biztos valami kandikamera. De a sorozatszínész élete olyan, hogy minden nap Damoklész kardja alatt kell dolgozni, hiszen, ha a sorozat megkívánja, abban a pillanatban elbúcsúznak a karaktertől” – mesélte a színész.

  Mindig is több lábon állt, így a sorozat után is rendületlenül ment tovább, ír, tanít, műsort vezet, azonban fájó pontként a házát el kellett adnia.

  “A megszokott egzisztencia megszűnt, viszont felelős családapaként el kellett gondolkodnom, hogy a hitelt fizetni kell, erre nincs kilátás, tehát meg kellett tenni az ehhez szükséges lépéseket” – mondta az egykori Mátyás király téri lakó.

  A színész szerint az ő szakmája ugyanolyan, mint bármelyik másik, csak ő épp kirakatban van. Ám ennek ellenére azt mondja: nem változtatta meg a pénz és csillogás, ugyanaz a győri srác maradt, aki volt.

  Forrás: stop.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon