MENÜ
 • Nem használhatta kuponját, elővette fegyverét

  A 61 éves néni nem viselte jól, hogy nem spórolhat...

  Egy floridai hölgy nem fogadta igazán jól a Walmartban, hogy egy ott dolgozó nem fogadta el kuponját. Úgyhogy le akart lőni mindenkit hirtelen előkapott kézifegyverével.

  A 61 éves hölgy pénteken akarta felhasználni az interneten vásárolt kuponját, a bolt menedzsere viszont felvilágosította, hogy sajnos náluk az online-kuponok nem érvényesek.  A hölgy erre nagyon begurult és a dolgozó elmondása szerint “k***vának és egyéb dolgoknak” nevezte őt és megtámadta bevásárlókocsijával.

  Ezek után a nénit kivezették a boltból, de útközben még felszólította a vezetőt, hogy ne merje őt követni “mert ha megteszi, van számára valami a kocsijában.” Erre a menedzser felvilágosította a felháborodott vásárlót, hogy fel fogja írni rendszámtáblájának számát.

  Nos, az autóban tényleg volt valami… Egy pisztoly, amit a hölgy be is vitt a boltba, ráfogva mindenkire, felvilágosítva őket, hogy “mindenki számára van valamim.” Ezek után a Walmart összes dolgozója eltűnt a raktárban, életüket féltve, a hölgy pedig hazaindult, mint ki jól végezte dolgát.

  Sokáig viszont nem jutott, hála a seriffnek, aki leállította a kocsit. A nő elmondta neki, hogy megvan minden engedélye a fegyverre és azt senki nem fogja tőle elvenni. Miután a rendőr felszólította, hogy szálljon ki a gépjárműből a nő hirtelen újra fegyveréhez nyúlt, de akkor már megakadályozták egy hirtelen mozdulattal és egy bilinccsel.

  A nő jelenleg börtönben várja tárgyalását.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon