MENÜ
 • Nem engedi locsolkodni a fiait Kökény Attila

  Az énekes másképp készül a húsvétra, mint a legtöbb magyar család: húsvét hétfőn locsolkodás helyett bulizni megy, az ünnepi asztalra pedig bárányhúsos fánkburger kerül.

  Kökény Attila fiai, Attila és Lajos még sosem voltak locsolkodni. Idén is maximum csak szűk családi körben veszik elő az illatos parfümöket.

  Sosem engedtem locsolkodni a gyerekeket, és nem is vágynak rá. Vidéken jó, ott felpattannak a szekérre és mennek a lányos házakhoz, de egy bérházban a városban kínos lenne reggel hétkor öltönyben bekopogni valakihez” – mondta Kökény Attila, aki locsolkodás helyett végigbulizza majd a húsvéti hosszú hétvégét.

  Az énekes egész hétvégén koncerteket tart, szombaton Budapesten is fellép a Húsvéti Vigasságokon a Bikás Parkban, hétfőn pedig nagy privát összejövetelt rendez.

  Néhány éve már hagyományosan húsvét hétfőn összejön 10-15 ismerős család, együtt kiveszünk egy nagy helyet és ott bulizunk egész nap. Mindenki maga viszi az ételeket és az italokat, szól a zene és egész nap jól érezzük magunkat” – mesélte Kökény Attila, aki idén különleges ételekkel készül az ünnepi asztalra.

  Imádok főzni, főleg a bográcsozás és a sütögetés az asztalom. Szerettem volna valamilyen különlegességgel előrukkolni húsvétra, ezért már főkóstolást tartottam: bárányhúsos fánkburgert és főtt tarjás-tormaszószos kalácsburgert is ettem. Nálunk ez lesz a menü az ünnepen, de nem otthon készítem, hanem a profikra bízom a dolgot, és a Húsvéti Vigasságokon veszem majd meg a Bikás Parkban a 7 Pub konyhájától” – tette hozzá az énekes.

  A Húsvéti Vigasságokon Kökény Attila mellett az Iszkiri gyerekzenekar és Dj Dominique is koncerteznek majd. Mindkét fellépő előre megkóstolta a bárányhúsos fánkburgert, sőt Dj Dominique a séf útmutatásai alapján el is készítette otthon a rendhagyó húsvéti finomságot.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon