MENÜ
 • Nem dolgozott, mégis fizették

  Ilyen az igazi álommeló! A szerencsés amerikai hölgy 12 éven át kapta fizetését egy olyan cégtől, ahol már rég meg sem fordult.

  Ki ne szeretne úgy keresni, hogy a kisujját se kelljen mozdítania? Ez az amerikai nő bizony több mint egy évtizedig így élt. Jill McGlone annak idején a norfolki önkormányzat egyik háttérintézményének dolgozott, de 12 év szolgálat után felfüggesztették. Azóta nem jár be az irodába, de minden hónapban megkapja fizetését csekk formájában, amit fel is vesz. Az elmúlt 12 évben így összesen 320 ezer dollárt, tehát több mint 70 millió forintot kapott az önkormányzattól.

  Sajnos a jó nem tart örökké, egy idő után kiszúrták az “ingyenélőt”. Amikor végül fény derült a turpisságra, természetesen perbe akarták fogni a nőt. Az eljárás során azonban kiderült, nem tudják rábizonyítani a hölgyre, hogy törvényszegést követett volna el.

  városi tanács, illetve a helyi politikusok meglehetősen idegesek az eset miatt, hisz nem elég, hogy 12 éven át senkinek nem tűnt fel a baki, és felelősségre vonás sem történt, miután kitudódott, még bizonyítani sem tudják a volt alkalmazott bűnösségét.

  Ajánló

  A Volt több, mint zenei fesztivál

  Ide költözik a VOLT Fesztivál 2019-ben

  Ilyen volt a 2019-es Life Ball