MENÜ
 • Nem cserélik le Vili bácsit

  Hiába áll műtét előtt Várkonyi András, a sorozat producerei úgy döntöttek, hogy megtartsák a régi Vili bácsit.

  Várkonyi Andrásnál január elején diagnosztizáltak ­szív­koszorúér-elzáródást, februárban műtik, lábadozása pedig hetekig eltarthat. Mégsem lesz színészcsere a Mátyás király téren.

  Felfordult az élet a Barátok közt háza táján, ugyanis Várkonyi betegsége miatt sebtében át kellett írni a már elkészült forgatókönyveket. Dicséretre méltó, hogy többen is dolgoztak azért, hogy a színész minél hamarabb megkezdhesse orvosi kezelését.

  “Azonnal alkalmazkodtak a kialakult helyzethez, és biztosítottak arról, hogy várnak vissza. Tényleg jóleső érzés, ahogy a hónom alá nyúltak. A mai világban általában nem ez a jellemző” – hatódott meg a színész is a produkció hozzáállásán.

  A Barátok közt producere, Kalamár Tamás számára természetes, hogy ragaszkodik egy olyan színészéhez, aki a kezdetektől főszerepet játszik a Mátyás király téren. És persze az empátia is nagy szerepet játszott a döntésében.

  “Számunkra is az a fontos, hogy András minél hamarabb felgyógyuljon. Gyors döntést hoztunk, nem lesz beugró szereplő. ­Talán ez a tény Andrást is megnyugtatja, és legalább a munkája miatt nem kell idegeskednie” – mondta a producer.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon