MENÜ
 • Nem az egész focicsapattal, csak egy diákkal szexelt!

  Egy volt pompomlány és tanárnő különös perbe kezdett.

  A 27 éves hölgy, Ms. Jones beperelt egy pletykaoldalt, mivel elmondása szerint az hazugságokat állított róla, és tönkretette a megbecsülését. A volt tanárnőt mellesleg a bíróság bűnösnek találta abban, hogy szexuális viszonyt folytatott egy 17 éves diákjával.

  A botrány kitörésekor a The Dirty című weboldal rengeteg hírt írt a hölgyről, aki szerintük egy egész focicsapatra ráragasztotta a chlamydiát és gonorrheát, mely a tanárnő szerint olyan elfogadathatatlan hazugság és becsületsértés, melyért perelni kész. A peren belül pedig nem kevesebb összeget, mint 11 millió dollárt követel, ami majdnem két és félmilliárd forintnak felel meg.

  Az oldal állítása szerint Jones a két nemibetegséget egy volt barátjától kapta el, aki több mint ötven másik hölggyel csalta meg a szexi tanárnénit. A volt tanárnő állítása szerint hat hetes házassága is a pletykák miatt ment tönkre. A hírek megjelenésekor Jones pompomlányként és tanárként is praktizált, így nehéz időszakot kellett átélnie:

  “Tanárként olyan dolgokkal az interneten rólam, mint hogy a focicsapat összes játékosával lefeküdtem és két nemibetegségem is volt, nem akartam, hogy lássanak a diákok.”

  Később ezt a hölgy amúgy sem tehette meg, hiszen a focis hírek után már a nemzetközi újságok címlapjain jelent meg azzal, hogy lefeküdt tizenhét éves diákjával. A The Dirty szerint viszont a nőnek mindig is nagy híre volt.

  A magazin ügyvédje elmondta, hogy amiket az újság a nő szeretőjéről írt, nem tényként, csak opcióként volt kezelve, ahogy a többi hír sem, amiket senki sem vett komolyan.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon