MENÜ
 • Nem áll le a Facebook

  Ismét változtatnak rajta néhány részletet

  Mark Zuckenberg körül az elmúlt pár hétben alaposan zajlott az élet. Például végre valahára egy visszafogott, igazán szerény esküvő keretében elvette menyasszonyát, illetve édes gyermekét, a Facebookot tőzsdére dobták. Egyelőre úgy néz ki, hogy ez utóbbi döntés inkább lesz bukás, mint diadalmenet. Apropó, Facebook! A tőzsdei biznisz mellett a cég más nagy dobásra is készül, amit hamarosan minden Facebook felhasználó a saját bőrén fog érezni.

  Éppen hogy csak hozzászoktunk az idővonalhoz, erre jönnek tömkelegével az új látványosságok. Mivel az ördög mindig a részletekben rejlik, így ezúttal is erre kell számítanunk. Maga az idővonal például úgy ahogy van változni fog, hangsúlyosabb helyet kapnak benne a barátok és a fényképek, illetve az eddig “Likes”-nak elkeresztelt kategória mostantól “Favourites” lesz. Hogy ez mennyiben fogja érinteni a magyar felhasználókat, azt nem tudni, hiszen a “Kedvencek” így is úgy is kedvencek.

  Illetve lesz egy misztikusan “Summary”-nek, azaz Összefoglalónak elkeresztelt rész is, amely a legfontosabb életeseményeinket fogja tartalmazni. Például érettségi, diploma, járás, szakítás, házasság és minden más. Hogy idegesítő-e ez az állandó fejlesztés? Döntsd el magad!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon