MENÜ
 • Nem akart Bibliát olvasni, halálra verték

  Az elmebeteg vallási fanatikus szülők akár életfogytiglant is kaphatnak súlyos tettükért.

  A hétéves Roderick Arringtont még november végén, Las Vegasban szállították kórházba sokkos állapotban, súlyos belső vérzéssel és számos csonttöréssel, majd sajnálatos módon másnap belehalt sérüléseibe. A rendőrség gyorsan rájött, ki felel a szörnyű tettért, ezért letartóztatták a fiú anyját és nevelőapját a kisfiú meggyilkolásáért.

  A részletek azonban csak most kerültek nyilvánosságra. A kisfiúnak a vallomások szerint azért kellett meghalnia, mert hazudott arról, hogy elolvasta-e a szülei által számára előírt oldalszámot a Bibliából. Amikor igennel válaszolt, a szülők felváltva kérdezték ki tőle az olvasmány tartalmát, majd amikor nem válaszolt helyesen, ütlegelni kezdték. Amikor a kisfiú a bántalmazás hatására elájult, a szülőknek esze ágában sem volt a mentőket értesíteni, helyette papot hívtak, hogy oldozza fel a Biblia megtagadása alól. A pap volt az, akit végül annyira sokkolt a látvány, hogy értesítette a mentőket és a rendőrséget is.

  Mindkét szülő hosszú hosszú börtönévekre számíthat a kiskorú bántalmazása és halált okozó testi sértés miatt és valószínűleg arra sem számíthatnak, hogy az általuk olyan nagyra tartott felsőbb hatalom majd megbékél tettükkel, akármennyire is ismerik a Szent Könyvet ….

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon