MENÜ
 • Neil Patrick Harris vezeti az idei Emmyt

  A híres sorozatszínész már 2009-ben is nagyszerűen teljesítette a feladatot, így nem meglepő hogy újra ráesett a választás.

  Az idei, 65. Emmy díjátadó gálát nem más, mint az Így Jártam Anyátokkal nőcsábásza fogja levezetni. Korábban már napvilágot látott, hogy a 2013-as Tony Awardsnak is ő lesz a házigazdája. Úgy tűnik az idei igazán az ő éve lesz.

  Neil már másodszorra fogja az Emmy színpadán szórakoztatni a nézőket. Négy éve is ő volt a műsor házigazdája, így a szervezők elismerését is bizonyítja, hogy újra rá esett a választás. A színész megtisztelve érzi magát az újabb lehetőség kapcsán.

  Nagyon izgatott vagyok, és megtisztelve érzem magam, hogy idén ismét én vezethetem az Emmy-díj átadását. Az időzítés is tökéletes, hasonló forgatókönyv szerint fogom levezetni, mint a Tony-gálát” – nyilatkozta a színész.

  A korábbi díjátadón egy nagyszerű előadással indított, így nem csoda hogy sok rajongó alig várja a szeptemberben lezajló, hasonlóan szórakoztató és elismert eseményt. A két felkérés nem is jöhetett jobb időben, a színész magánéletében is nagyon sikeres. Nemrég adoptálták párjával a második gyermeküket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon