MENÜ
 • Neil Patrick Harris a coming outról

  És szerelemről, bátorságról, kiállásról. Őszinte szavak egy nagyszerű embertől.

  Coming out. Angol kifejezés, magyarul előbújást jelent. Arra a momentumra utal, amikor valaki elmondja egy másik embernek, vagy nyilvánosan felvállalja, hogy leszbikus, meleg, biszexuális, vagy éppen transznemű. Szerencsére ma már az ismert emberek között is bőven találunk példát olyan férfiakra és nőkre, akik büszkén vállalják: ők a szerelemben, a párválasztásban kicsit mások, mint a többség. Ilyen például az angol Elton John, Ricky Martin, vagy a hihetetlen népszerűségnek örvendő műsorvezető, Ellen Degeneres.

  Nemrég egy amerikai lapnak adott interjújában az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) sztárja, Neil Patrick Harris is mesélt arról, annak idején ő hogyan élte meg homoszexualitása felvállalását. 2006-ban, amikor kiállt a nyilvánosság elé, egyértelmű volt számára, mik a lehetőségei. Vagy hallgat még évekig, és ez által egyre nagyobb nyomás nehezedik majd rá és társára, vagy bátor lesz és gyorsan túl lesz rajta. Mint tudjuk, ez utóbbit választotta.

  57992_358068437632609_981280865_n

  Azóta az élet David Burtka személyében egy tartós és boldog párkapcsolattal is megajándékozta. Már két gyermeket is nevelnek és nemrég eljegyezték egymást. “Davidre is gondolnom kellett. Nem vehettem semmibe őt, nem tagadhattam meg. Fel szerettem volna vállalni, hogy igenis, ő a párom, akit szeretek és akire büszke vagyok.” – nyilatkozott a színész.

  Forrás: digitalspy.co.uk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon