MENÜ
 • Néhai férje haverjaival szexelt

  Egy brit özvegy elhunyt férje két legjobb barátjánál keresett vígaszt.

  A szerelmi háromszög tagjai  a Királyi Haditengerészet kötelékében szolgáltak Afganisztánban, miközben egyikőjük felesége, Kirianne otthon kisbabájukkal várta a hazatérésüket. Sajnos azonban a nagy találkozásra már nem kerülhetett sor, ugyanis a férj, Stephen Curley egy bombatámadás során életét vesztette.

  Özvegyét, Kirianne-t az egyik jó barát, Ben Wilmott vigasztalta, mellette volt a temetésen, majd később a kihűlt hitvesi ágyban is. Erre az idillre tért haza Afganisztánból a „muskétások” harmadik tagja, Matthew Cotterill, aki nagy titokban szintén az özvegy vigasztalásába fogott. Erről persze az első szerető egy jó ideig semmit sem tudott, így Kirianne hónapokon át tarthatott két vasat a tűzben. Ám a titok egyszer csak kipattant, s a két barát, akik korábban az életüket áldozták volna egymásért, a nő miatt a legádázabb ellenségek lettek.

  Wilmott folyamatosan fenyegető levelekkel és telefonüzenetekkel bombázta szeretőjét és barátját, kiszúrta autójuk kerekét, egy nap pedig a házuk előtt késsel támadt az egykori bajtársra. A támadást a kiérkező rendőrök hiúsították meg, akik letartóztatták a féltékeny szeretőket.

  “Életemben nem éreztem még ilyen gyűlöletet” – vallotta a rendőröknek Wilmott, aki háromhavi elzárást kapott, amiért végezni próbált vetélytársával. – “Ez a nő egy veszedelmes, álnok kígyó, elárult, és hátba támadott.”

  A botrány után a két egykori jó barátot leszerelték a haditengerészettől, miután viselkedésükkel méltatlanná váltak a tiszti rangra. Az özvegy pedig két szék között a pad alá esett, mivel ma már egyik vigasztalója sem áll szóba vele. Kirianne egyedül neveli kisfiát, akinek az elhunyt férje az édesapja, bár ebben – a történtek fényében – már egyik barát sem olyan biztos.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon