MENÜ
 • Negyven év alatt szerzett diplomát

  Az utolsó törést egyébként az okozta, amikor 2004-ben bevezették Németországban a tandíjat. A férfi ekkor kiiratkozott az egyetemről. Aztán 2011-ben megint változott a tandíj-rendszer, úgyhogy ismét az iskolapadban találta magát.

  Werner Kahnmann nem siette el a lediplomázást. A Németországban élő férfi 1973-ban nyert felvételt a Kölni Egyetemre. Hosszú pályafutása során összesen 68 vizsgán izgulhatott 63 féléven keresztül. A végül mérnöki végzettséget szerzett férfinak a több mint negyven év során háromszor is be kellett iratkoznia.

  Werner életét az sem könnyítette meg, hogy nem Kölnben élt. Ha így lett volna, minden sokkal simábban alakult volna a felsőfokú tanulmányait illetően. Az utolsó törést egyébként az okozta, amikor 2004-ben bevezették Németországban a tandíjat. A férfi ekkor kiiratkozott az egyetemről. Aztán 2011-ben megint változott a  tandíj-rendszer, úgyhogy ismét az iskolapadban találta magát.

  Annak ellenére, hogy diplomával egész életében nem rendelkezett, Wernernek mégis sikerült elhelyezkednie és már 1978 óta látott el mérnöki feladatokat. Vannak persze hátrányai is a frissdiplomás létnek: “Fizetni kell a tömegközlekedésért és már vehetek kedvezményes jegyet az állatkertbe.” – panaszkodott.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon